Велика Тур'я
Неділя, 2024-04-28, 7:11 PM
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 43
Пошук
Архів записів
Головна » 2012 » Травень » 4 » РУБАНЬ ВИБУВАЄ З БОРОТЬБИ ЗА КУБОК РАЙОНУ
2:21 PM
РУБАНЬ ВИБУВАЄ З БОРОТЬБИ ЗА КУБОК РАЙОНУ

    

  Цієї середи ФК Рубань, в рамках 1/16 фіналу кубка району, провела виїзний матч проти команди Свіча з Тяпче. Погода знову ж таки не порадувала футболістів. На термометрі було понад 30°С! Через різні причини не змогли прийняти участь в матчі ряд  гравців ФК Рубань. На допомогу турянам було кинуто трьох легіонерів з М. Дідушич, які, до речі, заявлені за Рубань.  

 

                Гра на початку матчу виявилась рівною для обох команд. Та господарі виявились вправнішими за гостей і першими змогли розпечатати ворота суперника. Внаслідок помилки голкіпера турянів Івана Петрушки, м’яч  залетів у сітку воріт. Глядачі недовго чекали другого взяття воріт. І знову тяпчанці були влучнішими. Наприкінці першого тайму рахунок став 2:0 на користь господарів. Гравці Рубані, після цього, почали  жвавіше атакувати ворота суперника та змогли відквитати один гол. Легіонер ФК Рубань Роман Фендик відправив шкіряну кулю за лінію воріт суперника.

                Другий тайм команди демонстрували одинакову гру. Чогось вражаючого не показали ні одні, а ні інші. Відновити статускво  хорошу нагоду мав Василь Бринуш, та з кількох метрів він пробив вище поперечини. Команда з Великої Тур’ї не тільки не змогла дотиснути суперника, а ще й  наприкінці матчу, після помилки заднього захисника, пропустила третій гол у свої ворота. Когось виділяти при такій грі було б несправедливо. Футбол – командна гра. Програла вся команда. Отак і закінчилось протистояння Великої Тур’ї та Тяпче на зеленому газоні. Нагадаємо, що минулої неділі ФК Рубань зіграла в нічию проти команди ТФК.

Надіємось, що найближчої неділі ФК Рубань зможе довести своїм відданим уболівальникам, що не дарма грає другий рік поспіль у вищій лізі району. Нагадаємо, що в неділю 6 травня, до Великої Тур’ї завітають футболісти з Надієва, які ще не набрали жодного очка в цьому чемпіонаті. Надіємось на хорошу гру наших футболістів , яка ще й підтвердиться черговими трьома очками в копілку команди. Удачі нашій улюбленій команді!!!

Переглядів: 1027 | Додав: petryxa89 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Міні-чат
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0