Велика Тур'я
Субота, 2024-04-27, 9:42 PM
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 43
Пошук
Архів записів
Головна » 2014 » Грудень » 3 » Аналіз сезону 2014
10:24 PM
Аналіз сезону 2014

     

          ФК рубань рекордно рано розпочала свій новий футбольний сезон – 5 січня, товариським матчем проти Белейова. На різдвяні свята наші футболісти пішли в хорошому настрої, перемігши суперника з рахунком 4:2. Перші голи в новому сезоні на свій рахунок записали В. Крайник, В. Бринуш та двічі відзначився О. Петрушка. Можливо свята, можливо зайва самовпевненість зіграли злий жарт з футболістами нашої команди в наступних матчах. Зимовий кубок команда покинула уже на стадії чверть фіналу, хоч і вдалось вийти з групи, та команда з Княжолуки була більш везучою, так як змогла обіграти турянів у серії післяматчевих пенальті. Про весняний кубок згадувати, я так думаю, не бажає ніхто… Цей турнір став найпровальнішим для Рубані за останні п’ять років. Команда посіла перед останнє місце в групі, набравши одне очко в матчі проти Тростянця, програвши перед тим командам Розточок(1:0) та Белейова(3:1). Перед стартом першості району ФК Рубань зіграла товариський матч проти команди М. Дідушич. Експериментуючи зі складом, нашій команді вдалось здобути виїзну перемогу з рахунком 4:3. В цьому матчі вдалось відзначитись новачку команди Р. Подайку та Яричу Михайлу. Першість району Рубань розпочала домашнім матчем проти команди Міжріччя. Здобута перемога з рекордним рахунком 7:0 додавала впевненості нашій команді в наступних матчах. Та уже в наступному матчі наша команда програла своєму запеклому супернику – команді Белейова з рахунком 3:1. В третьому турі у Велику Тур’ю завітала розбалансована команда яворова. Кадрові проблеми команди зіграли на руку нашій команді. Перемога з рахунком 6:0 залишала нашу команду серед лідерів чемпіонату. Проти Тисова ФК Рубаньі підійшла в своєму оптимальному складі. Довго не могли туряни розмочити рахунок в цьому матчі. Перший тайм констатував нульову нічию. У другій половині матчу все-таки вдалось забити м’яч у ворота тисівських футболістів. Зробив це О. Петрушка з передачі Володимира Бринуша. Після того М. Тріщ вивів на побачення все того ж О. Петрушку, що подвоїв перевагу господарів. Роман Подайко, який щойно вийшов на заміну, зумів відзначитися своїм черговим голом у ворота суперника. Тисів зумів відквитати один гол, та одразу ж при розіграші м’яча в центрі поля, О. Петрушка наважився на удар. М’яч потрапив у самісіньку дев’ятку, заставши зненацька воротаря гостей. Перемога з рахунком 4:1 вивела Рубань на проміжне перше місце… Поразка від найзапеклішого суперника, команди Белейова, не вивела команду з колії. Провалена середина сезону відкинула команду в другу половину таблиці. Непогана гра наприкінці чемпіонату, могла гарантувати місце в п’ятірці, та поразки від Тисова і знову ж, тепер уже домашня, від Белейова залишили Рубань на сьомому місці. Порадувати своїх уболівальників ФК Рубань змогла тільки наприкінці футбольного року. Друге місце в кубку «Золота осінь» неабияк піднесло усім настрій. В цьому ж турнірі була здобута перемога в черговому дербі проти команди Белейова. Ось короткий опис того матчу.

         Белеїв – ФК «Рубань» 0:1 (В. Керницький). Останній матч між цими командами, як і попередні 3, закінчились перемогами белеївських футболістів. Думки про реванш не покидали жодного футболіста. В свою чергу Колос підсилився, в останній момент дозаявивши досвідченого Михайла Басараба, що виступає за брошнівські Кроно-Карпати, а в минулому виступав за «Ниву» з Вінниці, «Ниву» Тернопіль, «Скалу» Стрий, ФК «Тернопіль»… Та й Ростислав Романишин перебуває у хорошій ігровій формі. Матч обіцяв стати надзвичайно цікавим та напруженим. Так воно і сталось… З перших хвилин на полі точилась рівна боротьба. Захисникам Рубані вдалось нейтралізувати Романишина, а у атаці наша команда створила кілька небезпечних моментів, з яких мали змогу відзначитись О. Петрушка, В. Керницький, М. Гошовський… Белеївські футболісти так і не змогли створити нічого серйозного. В другому таймі футболісти Рубані почали гостріше атакувати і все-таки добились свого. Андрій Ярич знайшов передачею Олега Петрушку, який п’ятою відкинув м’яча на Василя Керницького. Василь реалізував вихід віч-на-віч та вивів свою команду вперед. Белеїв кинувся відіграватись, перевівши Басараба з захисту в напад, але створити нічого небезпечного так і не вдалось. В одному з моментів захисники Белейова помилились з виводом м’яча зі своєї штрафної і Олег Петрушка вийшов сам-на-сам з голкіпером, але реалізувати його не зумів, удар прийшовся в перекладину. Фінальний свисток зафіксував перемогу Рубані з мінімальним рахунком.

       ...Як підсумок, ось такі от бали з 10-ти можливих, отримали гравці нашої команди(на думку автора статті).

        1. Цап Василь – 8,5 – Хороший воротар – 50% успіху команди. З переходом Василя, Рубань почала впевненіше грати. Незначні помилки були, але більшість матчів відстояв майже на «відмінно». Надіємось, наступний сезон він почне в складі нашої команди.

        2. Романків М. – 7,5 – Михайло починав сезон на позиції воротаря, але брак досвіду дався в знаки. На позиції крайнього захисника почуває себе набагато краще, набирає майстерності з кожним матчем.

       3. Андрій Ярич – 8,2 – Андрій вже кілька років виступає на своїй позиції(правого захисника). Досвід уже є. Залишається тільки попрацювати над психологічною впевненістю. Кінець сезону провів набагато сильніше, а ніж початок.

      4. Василь Кондрин – 8,6 – Центрального захисника, сильнішого за нього наразі немає. Фізично сильний та технічний гравець. Проте, потрібно попрацювати над тактикою.

       5. Василь Бринуш – 8,0 – досвідчений захисник, який знає свою роботу. Фактично провальна для нього середина сезону, знижує йому загальний бал.

       6. Князик Юрій – 7,4 Брак ігрової практики відіграв основну роль в постановці гри захисника. Пропустив більшу половину сезону через роботу. Набрав зайвої ваги, що вплинуло також на його фізичні кондиції. Надіємось, що в наступному сезоні Юрій поверне собі минулу форму та місце в основі, що буде зробити не легко, через високу конкуренцію.

        7. Михайло Тріщ – 8,5 – Міша залишається одним із лідерів команди навіть і за своєї відсутності. Проводить кожен свій матч на високому рівні, так як тренується та виступає в Одесі. Відзначився кількома забитими голами. А гол у ворота Старого Мізуня (зі штрафного з своєї половини поля) є одним з кращих голів команди в цілому сезоні.

      8. Крайник В. С. – 8,4 – Починає набирати свою оптимальну форму після минулорічної травми. Пропустив кілька матчів через роботу. Бракує впевненості в своїх силах та холоднокровності.

         9. Крайник В. В. – 8,3 – Василь  протягом  усього  сезону  рухався  тільки  в  гору, хоча стрімкіше почав це робити тільки з середини другого кола. Зріст – неабиякий козир в його руках. Тільки треба вміти його використовувати. Над тактикою також треба попрацювати.

        10. Володимир Бринуш – 7,9 Першу половину сезону Володимир провів не в найкращій своїй формі. Проте, в подальшому тільки прибавив та зміг майже в кожному своєму матчі відзначитись забитим м’ячем.

      11. Гошовський М. М. – 7,7  Футболіст  з  характером,  швидкий  та  напористий. Мудро  вміє розпорядитись м’ячем. В кінці сезону трохи збавив ходу, але як на перший сезон в команді (починаючи з другого кола) заслуговує на оцінку «добре».

        12. Роман Подайко – 7,8 Напевно  є  одним з найкращих дебютантів цього сезону. Забивши 8 голів у ПЛ району, став гравцем основи, але забракло духу в другій половині сезону, наслідком чого стала втрата місця в основному складі. Надіємось, що він ще набере кращої форми.

      13. Олег Петрушка – 9,3  –  Залишається лідером команди вже на протязі кількох років. Цьогоріч виграв гонку бомбардирів у ПЛ району, з результатом 31 м’яч. Інколи буває надмірно імпульсивний. Часто результат матчу відповідає його настрою на гру. Допомагає команді організаційно та матеріально.

      14. Андрій Кондрин – 8,5 Андрій гарантує "бетонний" захист своїх воріт. Перебував в хорошій формі на протязі майже всього сезону. Жодного разу не дозволяв собі порушуватирежим перед матчем. Багато допомагає команді в організаційному та матеріальному плані. 

        15. Остап Стефурак – 7,9Що коїться з грою Остапа, можна тільки здогадуватись. Ніяк не може вийти на якийсь певний рівень. Всі дані для цього в нього є. Але в психології та тактиці залишаються великі прогалини. Левову частку жовтих карток отримав за розмови. Проте він багато допомагає команді в організації тренувань.

          16. Михайло Віятик – 7,7 Ветеран  команди  власним  прикладом  показує,   як  потрібно  любити футбол та рідну команду. Завжди допомагає матеріально та в організаційному плані. Відзначився красенем голом у ворота команди Гошева. Так тримати!!!

        17. Тарас Віятик – 7,4 Вкінці сезону, думається, нарешті вдалось знайти йому позицію на полі. Відзначився кількома забитими голами. Швидкісь є, поки що, його основним козирем. Треба працювати – і все получиться.

        18. Петрушка Андрій Іванович – 7,3  –  Зіграв  дуже  мало  матчів  через  роботу за кордоном.  Втратив форму, проте бажання не покинуло його. Проблеми з дисципліною також згубно вплинули на Андрія. Сподіваємось, що в наступному сезоні він підійде до футболу з серйознішим настроєм.

       19. Петрушка Андрій Михайлович – 7,3  –  Справжній  патріот  команди.  По  можливості, не пропустив жодного матчу. Фізичні кондиції знаходяться на хорошому рівні, а от над тактикою треба буде працювати.

        20. Михайло Бабінець – 7,3    Травми вибили  з колії Михайла ще на початку сезону. Зіграв дуже мало матчів. Треба забути цей рік як найшвидше і до наступного сезону підійти в хорошій формі(ігровій та психологічній).

      21. Роман Бринош – 7,6 Роман стабільно грає на своєму рівні. Проте і прогресу, поки що, не спостерігається. Радує те, що футболіст зумів відзначитись кількома забитими м’ячами за команду.

        22. Павло Скаб’як – 7,3  –  Пропустив  другу  половину сезону  через травму і роботу за кордоном. Втратив фізичні кондиції. Треба серйозніше відноситися до футболу.

       23. Михайло Ярич – 7,7 Повернення Михайла до складу команди чекали всі. В першому ж матчі (товариська гра проти М. Дідушич) вдалось відзначитись забитим м’ячем. Здавалось, що невдовзі повернеться минуле натхнення та яскрава гра, але... Маємо те, що маємо! Надіємось, Міша наступного сезону проведе більше матчів та набере хорошої форми.

        24. Віктор Скаб’як – 7,3 «Шева», як його називають в команді, нарешті забив свій перший м’яч за ФК Рубань. Проте в нього не спостерігається бажання грати і вдосконалювати себе на футбольному полі... 

      25. Василь Фендик – 7,5 Зумів проявити себе, як швидкий та напористий футболіст. Також відзначився забитими голами. Позиція крайнього півзахисника найбільш підходить стилю його гри.

      26. Крайник Михайло Вас. – 7,4 – Зіграв малу кількість матчів, тому і форма знаходиться на низькому рівні. Та досвід і бажання грати його не покидають.

       27. Назар Галай – 8,1  Провів, напевне, кращий сезон за всю свою кар’єру. Забив кілька важливих м’чів. З’явилось розуміння гри. Проте інколи йому, все-таки, бракує впевненості. Дисциплінований та дотримується режиму перед матчами. Став гравцем основного складу.

      28. Владислав Стефурак – 7,3 Влад,  як  і  всі  інші молоді гравці, непогано дебютував. Забив красивий гол у ворота Старого Мізуня. Крім того, також відзначився в товариських та кубкових матчах.

      29. Василь Керницький – 7,8    В нього  спостерігається чи не найбільше бажання та наснага. Видно, що дуже любить футбол. Дисциплінований та хороший гравець. Бракує тактичних навичок та психологічної стабільності. Забив біля десятка голів.

    30. Олег Кушпер – 8,0 – Завжди бракує такого гравця, за його відсутності. Може в повній мірі замінити Андрія Кондрина. Досвідчений та технічний захисник. Універсал. Фізичні якості залишають бажати кращого. Надіємось, що наступного сезону Олег зможе допомогти нашій команді.

      31. Роман Кобльовський - 7,7 Через перелом ноги вибув майже на цілий сезон. Швидкісний та настирливий. Часто забивав у минулому сезоні, проте цього сезону здобутки скромніші. Треба попрацювати над тактикою.

       Наша команда посіла друге місце серед команд ПЛ по забитих м'ячах, пропустивши вперед тільки чемпіона - команду з Гошева. Але не слід забувати і те, що пропустила Рубань рекордно багато - 63 м'ячі. Це найгірший захист в районі, не рахуючи команди Ст. Мізуня, яка знялася зі змагань. Захисникам є над чим задуматись (хоч і оцінки вони отримали не малі).

Оптимальний склад сезону 2014

1. Василь Цап – воротар

2. Андрій Ярич – правий захисник

3. Андрій Кондрин(Василь Бринуш) – центральний захисник

4. Василь Кондрин(Тріщ Михайло) – центральний захисник

5. Романків Михайло(Кушпер Олег)– лівий захисник

6. Крайник Вас. В. – центральний пів захисник

7. Гошовський М. (Вол. Бринуш) – центральний півзахисник

8. Крайник В. С. – крайній півзахисник

9. Галай Назар(Стефурак Остап) – крайній півзахисник

10. Олег Петрушка – нападаючий

11. Керницький Василь(Подайко Роман) - нападаючий

     Слід подякувати президенту клубу Ігору Павлішу за постійну фінансову допомогу, а також за спонсорську, транспортну та моральну підтримку Василю Гринишину та Петру Костіву. Останній став уже справжнім талісманом команди, як і лікар команди Михайло Михайлович Князик, що тримає "руку на пульсі" здоров'я всієї команди як у домашніх, так і у виїздних матчах. Надіємось, на наступний сезон, команда поставить перед собою тільки найвищі завдання та цілі і проведе його на високому рівні. Успіху команді!!!

P.S.: Бал  виставлявся з урахуванням якості гри, відношення до футболу, кількості проведених матчів та ін...

Переглядів: 12445 | Додав: petryxa89 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 171 2 »
17 TimsothyWhard  
0
Привет, дорогой читатель!
Купите диплом ВУЗа по выгодной цене с гарантией качества и доставкой в любой город России без предоплаты!
<a href=http://saksx-attestats.ru/>купить аттестат школы</a>
Закажите диплом ВУЗа с гарантированной подлинностью и доставкой по всей России без предоплаты - просто, удобно, безопасно!
Получите российский диплом с гарантированной подлинностью и доставкой по всей стране без предварительной оплаты - просто и удобно!

16 EarnestStold  
0
Доброго всем дня!
Вы когда-нибудь писали диплом в сжатые сроки? Это очень ответственно и тяжело, но нужно не сдаваться и делать учебные процессы, чем Я и занимаюсь)
Тем кто умеет разбираться и гуглить информацию, это действительно помогает по ходу согласований и написания диплома, не нужно тратить время на библиотеки или встречи с дипломным руководителем, вот здесь есть хорошие данные для заказа и написания дипломов и курсовых с гарантией и доставкой по России, можете посмотреть здесь , проверено!
<a href=https://landik-diploms-srednee24.com/>https://landik-diploms-srednee24.com/</a>
купить диплом цена
купить диплом колледжа
купить диплом бакалавра
купить аттестат школы
купить диплом нового образца

Желаю любому пятерошных) отметок!

15 EleanorBledy  
0
Привет всем!
Диплом продолжает развиваться благодаря различным онлайн-ресурсам.
Приобретайте диплом университета без предоплаты у нас с доставкой в любой город России, качество и безопасность гарантированы.
https://russa24-diploms-srednee.com/
Желаю всем не двоешных) отметок!
купить диплом в ханты-мансийске
купить диплом в перми
купить диплом машиниста
купить диплом монтажника
купить диплом в москве

14 Gregorydony  
0
Номер телефона и <a href=https://pornopda.xyz/virt/sexcard/33085-podrobnosti-virta-kak-rabotaet-vyzov-devushek-modelej-dlja-seksualnyh-udovolstvij-seks-telefon-ankety-raskreposchennyh-zhenschin-na-vash-vybor.html>Интимные ласки и эротическое общение с девушками через скайп и вебкамеру. Вирт вацап телефон для любителей послушать женский голос и быстро снять напряжение</a>, является доступным и удобным способом испытать новые ощущения, открыть для себя неизведанные возможности и насладиться разговором с настоящим профессионалом. Наши девушки готовы поднять ваше настроение, развлечь и удовлетворить ваши сокровенные желания, даже если вы совершенно уникальны и требовательны.
Не упускайте шанс осуществить свои самые сокровенные желания и фантазии прямо сейчас. Мы гарантируем вам приятное и безопасное общение, в котором ваша комфортность и удовлетворение будут на первом месте. Номер телефона для знакомств и вирта, а также <b>Бесплатный порно звонок : секс по телефону Россия <a href="tel:+78095056850">+7-809-505-6850</a>. Можно позвонить с мобильного и городского телефона, а также заказать девушки секс ростов телефон </b> с оплатой по карте, все это возможность погрузиться в мир запретных фантазий и получить максимальное удовольствие от общения с истинными профессионалами в данной области. Станьте особенным и воплотите свои сексуальные фантазии вместе с нами уже сегодня!
В мире, полном бесконечных отвлекающих факторов, найти моменты настоящего спасения может быть редкостью. Вот тут-то и приходит на помощь мобильная эротика - <a href=https://pornopda.xyz/virt/sexcard/33080-proverennye-skajp-modeli-dlja-virtualnogo-seksa-kto-oni-i-gde-ih-najti-seks-doma-nomer-telefona-veselyh-devochek-dlja-obschenija-s-parnjami.html>Красивые девушки секс телефон номер виртика для пикапа девушек в скайпе и ватсапе</a>!, предлагающая заманчивые ворота в фантазию прямо у вас на ладони. Ищете ли вы побега от обыденности или хотите оживить свою личную жизнь, мобильная эротика предоставляет безопасное и укромное пространство для исследования ваших самых сокровенных желаний.
Срочно! Самые горячие разговоры <b>секс девушки по вызову телефона </b> только у нас! Устали от однообразной рутины и хотите разнообразить свою сексуальную жизнь? Представляем вам новую уникальную возможность - секс по телефону бесплатно!
Вам не придется тратить кучу денег на посещение дорогостоящих клубов и заведений, а также нервы на знакомства, которые не всегда приводят к желаемому результату. Теперь все, что вам нужно - всего лишь поднять телефон и набрать наш номер бесплатного секса по мобильному телефону.
Одним из самых привлекательных аспектов мобильной эротики является ее доступность. Смартфоны становятся неотъемлемой частью повседневной жизни, поэтому возможность насладиться чувственным контентом <a href=https://pornopda.xyz/pornopda/lesbi/14519-molodenkie-lesbi-v-yubkah-trahayutsya-i-zalizyvayut-kiski-do-mazoley.html>Супер порно! Три девушки сосут одному по кругу</a>, в любое время и в любом месте никогда не была проще. Собираетесь ли вы утром на работу или отдыхаете в постели вечером, мир эротики всегда на расстоянии одного касания.
Но дело не только в удобстве – дело в подключении. Мобильная эротика позволяет пользователям общаться с единомышленниками со всего мира, делиться фантазиями и опытом в поддерживающей и непредвзятой среде. Это сообщество, построенное на взаимном уважении и общем понимании эротического искусства.
И давайте не будем забывать о огромном разнообразии интимных товаров на сайте. Если вы настроены на новую секс игрушку <a href=https://pornopda.xyz/shop/seks_igrushki/falloimitatori/26840-falloimitator-s-miostimuljaciej-mystim-ballzac.html>Лубрикант на водной основе Wet Original</a>, то обязательно посетите наш новый секс-шоп онлайн. От мягкого и чувственного до смелого и откровенного — в мире мобильной эротики каждый найдет что-то для себя. Предпочитаете ли вы восхищаться потрясающими фотографиями <b> фото голые на природе </b> или погрузиться в захватывающее видео, возможности безграничны.
Так почему бы не дать волю своим желаниям сегодня? С мобильной эротикой и виртуальным сексом, возможности ограничены только вашей фантазией, а подогреть ваши желания мы поможем с подборками свежего контента на любой вкус!

Посетите нас, ждем!

13 EleanorBledy  
0
Здравствуйте!
Продолжая работу над дипломом, я все больше опираюсь на помощь, предоставляемую интернетом.
У нас в компании вы можете купить диплом Гознак со скидкой, гарантией и доставкой в любой город РФ.

https://tamilsongsfreedownload26158.dreamyblogs.com/22622815/little-known-facts-about-marketing
https://andresnopon.topbloghub.com/27865806/how-much-you-need-to-expect-you-ll-pay-for-a-good-marketing
https://realamazonpromocode83826.idblogz.com/22636943/marketing-things-to-know-before-you-buy


Желаю для каждого прекрасных оценок!
156
купить диплом в уссурийске
купить диплом в пскове
купить диплом в новомосковске
купить диплом в копейске
купить диплом технолога

12 EllenDew  
0
Привeтǃ
Я привeтcтвyю женщин, y кoтоpых хватaeт мyжествa наслaдитьcя любoвью мнoгих женщин и выбрaть тy, кoтoрая будeт ее лучшим другом вo вpeмя yхабистой и сyмacшедшeй дорoги, назывaемой жизнью.
Я xoтeлa быть этим дpyгoм, а нe простo cтaбильной, надежной, cкучнoй домоxозяйкой обычной супpyжеской паpы.
Μнe 24 лет, Эллен, из Дании.
Мой пpoфиль здeсь: http://smokcontaa.tk/zpg-30038/

11 IsabellaEa  
0
Пpивет!
Я замeтила, что многие пapни предпочитают обычных девушек.
Я aплодиpyю мyжчинaм, y котоpых хватило cмeлоcти нaслaдитьcя любовью многих жeнщин и выбpaть ту, кoторая, кaк oн yзнал, бyдет его лучшим другoм во вpeмя yхабиcтой и сумаcшeдшей дорoги, назывaемoй жизнью.
Я хотeла бы быть тoй пoдpугой, a не пpoсто стaбильнoй, надeжнoй и скучной домоxoзяйкoй.
Мнe 25 лeт, Изaбелла, из Чeхии, тaкже знaю английcкий язык.
Β любoм слyчае, вы мoжeтe найти мoй профиль здеcь: http://tantoiburmokaby.tk/idl-69557/

10 MatthewBob  
0
<a href=https://mirfinin.ru/>займы первый раз без процентов РЅР° карту</a> - это краткосрочный микрозайм от МФО под проценты, который поможет решить бытовые финансовые вопросы. Возьмите лучший мгновенный займ за минуты от лицензированных МФО, проверенных экспертами по микрозаймам.

Выбирайте микрозайм из проверенных предложений от регулируемых МФО, доступных сегодня. Сравните выгодные условия, оформите онлайн-заявку на <a href=https://mirfinin.ru/>займы без процентов первый раз РЅР° карту</a> и получите деньги на любые цели. Список включает выгодные компании, готовые предоставить микрокредит новым клиентам от 0%. Сравните выгодные условия, подайте заявку онлайн и получите деньги на необходимые нужды прямо сейчас.

Выберите займ, оформите форму и получите займ мгновенные займы за 1 минуту от лицензированных МКК в РФ. Можно получить быстрый и бесплатный микрозайм на карту онлайн без отказа и с плохой кредитной историей на сумму от 500 руб. до 30000 рублей, а также длинный займ с месячным платежом разбитым на несколько месяцев.

9 Margaritaoa  
0
Πpивет!
Я зaмeтила, чтo многиe паpни прeдпoчитают обычныx девушек.
Я аплoдиpyю мyжчинaм, y которыx xватилo cмeлости нacладитьcя любoвью мнoгих женщин и выбpать ту, кoтopая, кaк он yзнал, будeт eгo лучшим другoм вo время yхaбиcтoй и сумacшeдшей дoроги, назывaeмой жизнью.
Я хотела бы быть той пoдрyгой, a не пpoстo cтaбильной, надeжной и скyчнoй домoxoзяйкой.
Мнe 24 лет, Мapгарита, из Чexии, такжe знaю aнглийcкий язык.
В любoм случaе, вы мoжете найти мой профиль здеcь: http://jenenurfactti.tk/idl-52735/

8 Mariaei  
0
Πривeт!
Я замeтилa, чтo мнoгие пapни предпочитaют oбычных девушeк.
Я aплодирую мyжчинам, y кoтopыx хватилo cмелoсти нaслaдиться любовью многих жeнщин и выбpать тy, кoтopaя, кaк он узнал, будет егo лучшим другoм вo вpемя yxабиcтой и cyмасшeдшeй доpoги, называемoй жизнью.
Я хoтела бы быть той пoдрyгой, а нe пpоcтo стaбильнoй, нaдежнoй и cкyчной домoxoзяйкой.
Μне 28 лeт, Μаpия, из Чeхии, такжe знaю английcкий язык.
В любом случae, вы можeтe нaйти мой прoфиль здeсь: http://tiketptext.tk/idi-36423/

1-10 11-17
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Міні-чат
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0