Велика Тур'я
Четвер, 2024-04-25, 3:08 PM
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Наше опитування
Що потрібно зробити для села в першу чергу!
Всього відповідей: 62
Пошук
Архів записів
Головна » 2012 » Травень » 20 » Виїздна перемога та домашня поразка
8:59 PM
Виїздна перемога та домашня поразка
      Саме такий результат продемонструвала футбольна команда нашого села. 13 травня в Гузієві ФК Рубань, можна сказати, третім складом обіграла команду господарів. Результат матчу 1:2. Перемога з мінімальним рахунком далась не дуже легко нашим футболістам. Вже на початку матчу Володимир Бринуш отримавши пас від молодого новачка команди Володимира Кондрина, з 12 метрів пробив під перекладину воріт і мало не прорвав сітку. Рахунок було розмочено, та дотиснути суперника ще в першму таймі нашій команді так і не вдалося. Мало того, ФК Рубань отримала м'яч в свої ворота. На подачу з кутового першим відкликнувся футболіст з Гузієва, за яким не вслідкував Михайло Бабінець, інший молодий гравець команди. До кінця першої половини гри нечисленні глядачі голів так і не побачили. Хоча реальні нагоди відзначитись мали футболісти з В. Тур'ї. 
    В другому таймі Рубань повність заволоділа ініціативою та не дала супернику ні найменшого шансу відзначитись. Натомість, після помилки голкіпера господарів, Володимир Бринуш вивів своїх партнерів вперед. Через деякий час Володимир втратив можливість оформити хет-трик в матчі, та, після чудового пасу ветерана команди Михайла Віятика, не реалізував вихід віч-на-віч з воротарем. Такий рахунок протримався до кінця матчу.  Загалом того дня в складі ФК Рубань дебютувало 6 гравців, серед яких Михайло Дзуль, Петро Біланчин, Володимир Петрушка та ін.

       20 травня, в неділю, гостями у Великій Тур'ї були футболісти з Тяпче, які виявились не такими вже й добрими. Завдавши разгромної поразки з рахунком 4:0 нашій команді, вони не дали Рубані піднятись на п'яте місце в турнірній таблиці. По два голи в кожному таймі побачили глядачі, що були присутні на стадіоні. І знову хочеться звернути увагу на те, що нашим футболістам бракує самовіддачі та патріотизму!!! Без цього вони демонструватимуть не пристойну гру, а антифутбол. Молодим футболістам ще потрібно багато чого довести, щоб пробитись в основний склад команди, а вони, чомусь, навіть і не стараються... Жаль, що команда знову програла, а гравців знову меншає і надіятись на якесь підсилення не варто. Бажаємо успіху нашій команді в подальших, непростих, матчах. До речі, в наступну неділю ФК Рубань завітає в гості до лідера чемпіонату, команди Тисова. 
Переглядів: 1172 | Додав: petryxa89 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
1 од  
0
ти мижеш завжди робити оцінку кожного гравця на домашніх матчах?

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Міні-чат
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0