Велика Тур'я
П`ятниця, 2024-04-26, 2:13 AM
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Наше опитування
Чи задоволені Ви діяльністю сільської ради?
Всього відповідей: 37
Пошук
Архів записів
Головна » 2012 » Квітень » 30 » Мирова нічия в Тяпче
11:55 AM
Мирова нічия в Тяпче
       
   В другому турі районної першості з футболу ФК Рубань проводила свій поєдинок, як раніше повідомлялося, на виїзді в Тяпче проти ТФК. Спекотна погода(на градуснику було понад 35°С) внесла серйозні корективи у гру обох команд. Футболістам було важко призвичаїтись до спеки, а також до поля, яке було на порядок меншим, а ніж у Великій Тур'ї та і далеко не рівним. 

      А почалось  все для наших футболістів не так уже і погано. Невелика перевага в грі втілилась в забитий м'яч. Андрій Кондрин, спираючись на малі розміри поля та ще й на те, що сонце заважало воротарю суперника наважився на удар по воротах зі штрафного з своєї половини поля. Удар вийшов сильним і м'яч, вдарившись об землю перед воротарем, перелетів останнього. Рахунок було відкрито. Здавалось, що туряни ведуть гру і другий гол неминучий. Та, на похвалу юним тяпчанським футболістам, саме господарі перехилили шальки терезів на свій бік. Впевнена гра в обороні та швидкі нападаючі зробили все для того, щоб зрівняти рахунок. Та відправити шкіряного в сітку воріт Михала Камінецького, що в той день стояв на варті воріт, таки не вдалося. Проте допоміг їм у цьому вищезгаданий А. Кондрин. Задній захисник, непорозумівшись з голкіпером, переправи головою м'яч у свої ворота. Рахунок став рівним. Господарі понеслись вперед і мали ще реальні шанси на взяття воріт, та відзначитись до перерви командам не судилось. 

Другу половинузустрічі футболісти Рубані почали жвавіше, а ніж господарі. Хороші моменти мали Павло Скаб'як, Василь Бринуш, Василь Крайник. Далеко Не найкращу гру продемонстрував капітан Рубані Володимир Бринуш, Крайник Михайло, Петрушка Андрій, а голкіпер взагалі був змушений покинути поле через те, що йому почало зводити ноги. Як то кажуть без тренувань - нікуди!!! В кінці поєдинку господарі могли здобути першу перемогу у вищій лізі району, та фортуна була на боці турянів. Загалом гра була рівною, і нічия, на мою думку, справедливий та добрий результат для ФК Рубані. 

Нижче наведено склад гравців, та кожному виставлено бали за матч по 7-бальній шкалі:

1. Камінецький Михайло - 4.5. Провів матч зовсім не впевнено, як результат пропущений гол. Без розминки виходити на поле не рекомендується, саме це стало причиною заміни воротаря. 

2. Андрій Кондрин - 6.0. Був одним з кращих в складі Рубані. Не зважаючи на пропущений гол(це була ледь не єдина помилка Андрія в матчі), він заслужив на найвищу оцінку в матчі. Впевнена гра його в захисті на дозволила супернику переграти турянів.

3. Тріщ Михайло - 5.5. Показав не ту гру, на яку розраховували побачити від нього уболівальники. Одеса пішла Михайлу не на користь. Та надіємось, що на літніх канікулах він вийде на такий же високий рівень, який йому притаманний.
гри 
4. Ярич Андрій - 4.5. Не впевнена гра у всіх періодах матчу. Жодної точної передачі за матч - судіть самі. Але було видно, що гравець старався...

5. Олшанецький Михайло - 4.5. Пауза у грі серйозно вплинула на рівень його гри. М'яч постійно зрізався з ноги, але грати на другому поверсі він таки нерозучився.

6. Петрушка Андрій М. - 4.5. Швидкість далеко не головне у футболі. Андрій так старався, що біг швидше м'яча.А на полі потрібно ще й думати. Незначна травма стала причиною заміни гравця. 

7. Василь Кондрин - 6.0. Провів матч достойоно. Сил трохи невистачило, адже Василь теж не брав участь у підготовці команди до сезону. Брав гру не себе, не боявся іти в обіграш... 

8. Михайло Крайник - 4.0. Рівень гри залишає бажати кращого. Михайло не міг зачепитись за м'яч, а ще високий процент браку при передачі. На діємось на те, що в наступних іграх Михайло зможе підвищити свій ККД для команди.

9. Володимир Бринуш - 4.5. Не зрозуміло з яких причин Володя не може знайти свою гру. Гравець мало переміщався на полі, часто не вступав в єдиноборства, а коли вже вступав, то програвав їх. Небезпечно пробивав по воротах в середині першого тайму...

10. Василь Бринуш - 5.5. Наніс кілька ударів по воротах суперника, фізичні кондиції гравця не в найкращому стані. Але після заміни воротаря зайняв позиція заднього захисника і з честю провів кінцівку матчу. Молодець!!!

11. Скаб'як Павло - 5.5. Мав найреальніші можливості відзначитись, проте на вистачило майстерності. Спека теж неабияк вплинула фізичні кондиції гравця... Моментами не вступав у єдиноборства...

З граців, що виходили на заміну запам'ятався хіба Василь Крайник. Він з перших хвилин появи на полі вніс швидкість в хід матчу, боровся за кожен м'яч. Двічі невдало подав кутовий удар. Інші гравці в гру ввійшли дуже слабо, особливо Михайло Бабаінець. Остап Стефурак та Василь Кр. нічого істотно не змінили на полі, трохи підсилили. 

Загалом нічию 1:1 можна вважати вдалою для обох команд. Свій наступний матч в рамках першості району з футболу наша команда проведе наступної неділі в рідних стінах проти команди Надієва. Початок матчу о 15:00. Нагадуємо, що 02.05.2012 р. Рубань знову вирушить до Тяпче на кубковий матч 1/16 фіналу кубка району з футболу. Бажаємо успіху нашим футболістам, та віримо в команду!!! 
Переглядів: 1567 | Додав: petryxa89 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 4
4 petryxa89  
0
Добре, це додаткова реклама. Дякую!! biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin

3 petryxa89  
0
Особливо суті не міняє. Непорозуміння гравців, запара воротаря... Жах...!!! sad sad sad

2 ryuk  
0
І ще одне, якщо ви не проти я кинув на цей звіт силку на сайті футбол-долина?

1 ryuk  
0
М'яч у ворота добив, все ж таки , гравець ТФК Колінський Володимир.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Міні-чат
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0